הפסטה הטרייה של פסטה בסטה

רכיבים:

אופן ההכנה:

את הקמח, הביצים והמלח מכניסים למעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבל פירורים. כאשר מקבלים פירורים מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים עד לקבלת כדור אחיד. את הכדור עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה. כאשר הבצק קר חותכים אותו ל8 חתיכות שוות פחות או יותר. כל חתיכה היא מנת פסטה. מרדדים במכונת הפסטה מהפתח הרחב ביותר עד לפתח הצר ביותר וחותכים לצורה הרצויה. אפשר להוריד 2 ביצים ולהמיר אותם ב120 מ”ל של מיץ סלק לקבלת פסטה וורודה או 150 גרם תרד חלוט ומסונן לקבלת פסטה ירוקה.
חזור