ה-לימונצ'לו של פסטה בסטה

רכיבים:

אופן ההכנה:

מקלפים את הלימונים ושמים את הקליפות בצנצנת גדולה (לפחות של 3 ליטר) את הלימונים ניתן לסחוט ולהקפיא את המיץ לשימוש עתידי בכל מיני מתכונים. מכסים בכוהל ונותנים לקליפות ולכוהל זמן שישבו יחדיו בתוך הצנצנת במקום מוצל וקריר- מינימום 5 ימים מקסימום חודש. לאחר 5 ימים לוקחים סיר ומרתיחים בו את המים לאחר הרתיחה מוסיפים את הסוכר. נותנים למים והסוכר להתקרר מעט ושופכים את הכוהל לתוך המים והסוכר. את הקליפות מסננים החוצה ומתקבל משקה בצבע צהוב חזק. את המשקה מעבירים לבקבוקים. רצוי להגיש את המשקה לאחר ארוחת פסטה לאחר שישב במקפיא. מהכמות הנ”ל יוצאים בערך 2 בקבוקים של ליטר וחצי.
חזור