מחנה יהודה צ'ילי פפרז (4 מנות)
רכיבים:
- 2 עגבניות גדולות אדומות ורכות
- 8 גמבות אדומות
- 1 פלפל ירוק חריף
- 2 כפות ממרח פלפל צ'ומה
- 2 שיני שום
- צרור כוסברה
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפיות מלח
- קורט פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לחתיכות גדולות. מערבבים אותם עם פלפל צ'ומה וקצת שמן זית. מכניסים לתנור חם על 220 מעלות כחצי שעה.
במעבד מזון שמים את הירקות הצלויים עם כל הנוזל שהפרישו ובנוסף את שאר המרכיבים. טוחנים היטב למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
את הממרח המוכן מביאים לרתיחה עם כוס שמנת מתוקה. מוסיפים את הפסטה ומקשטים בהמון כוסברה.